Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Consiliului Judeţean solicită 15 hectare de teren de la Primăria Ploieşti pentru planul ambiţios de a construi un nou sediu pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă, care să reunească şi toate secţiile exterioare. Amplasamentul propus este în spatele actualului sediu principal al unităţii medicale, din nordul Ploieştiului, ceea ce infirmă, practic, unele zvonuri apărute anterior cu privire la o posibilă mutare în afara municipiului, la Bărcăneşti.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, a afirmat astăzi că instituţia este pregătită să lanseze licitaţia pentru efectuarea studiului de fezabilitate imediat ce va primi terenul solicitat de la Consiliul Local. Aici va fi amenajat, conform planului oficial, un complex integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă, care va cuprinde atât noa construcţie, cel mai probabil una cu profil pavilionar, cât şi spaţii verzi, spaţii pentru terapie ocupaţională şi o zonă rezidenţială, de locuinţe pentru medici, a mai anunţat vicepreşedintele Tudone.

Ce se va întâmpla cu actuala clădire?

Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că actualul sediu principal al unităţii medicale va rămâne "parte integrantă" din noul Spital Judeţean, urmând ca aici să rămână un număr mult mai mic de secţii decât în prezent, ceea ce va însemna, automat, mai puţină aglomeraţie, la condiţii de cazare mult mai bune pentru pacienţi. Va fi păstrată, în mod evident, şi Unitatea de Primiri Urgenţe, care tocmai trece printr-un proiect european de extindere şi modernizare, lansat în mandatul trecut. Rămâne de văzut, în schimb, ce se va întâmpla cu sediile secundare aflate lângă Obor, la Buna-Vestire şi la Boldescu.

"La ultima şedinţă, Consiliul Judeţean a aprobat transmiterea unei solicitări către Consiliul Local Ploieşti pentru transmiterea unui teren de aproximativ 15 hectare, compus din trei loturi, situat în zona din spatele actualului spital. Vrem să realizăm un complex integrat de servicii de asistenţă medicală de urgenţă, care să reunească toate secţiile actuale. Imediat ce vom obţine terenul vom da drumul licitaţiei pentru studiul de fezabilitate", a afirmat Dumitru Tudone.

Back To Top