Categorie: Administraţie

Primarul Ploieştiului a anunţat că ia în calcul iniţierea unui proiect de hotărâre prin care activităţile de dezinsecţie comandate pe domeniul public să poată fi executate simultan şi la curţi, pe cheltuiala municipalităţii, Andrei Volosevici argumentând că astfel ar creşte eficienţa acţiunilor pentru combaterea insectelor.

Declaraţia, făcută astăzi într-o conferinţă de presă, vine în contextul în care legislaţia naţională în acest domeniu cere efectuarea unui serviciu unitar, astfel încât roiurile de insecte să nu aibă posibilitatea de a se adăposti în zone verzi pe care nu s-a făcut dezinsecţie iar apoi să revină în tot oraşul.

"Problema este legată de zona de case. Vom intra cu un proiect de hotărâre, pe exemplul Clujului, prin care să se efectueze activităţile şi în curţile oamenilor. Mi s-a explicat, tehnic, cum funcţionează, dar vreau să văd cum se întâmplă practic. Vom suporta noi financiar aceste lucruri. Până la urmă, dacă vreţi, este şi o chestiune de onoare, pentru că plătim subvenţia (n.r. la sistemul centralizat de termoficare) şi din taxele şi impozitele celor care stau la casă", a afirmat, astăzi, primarul municipiului Ploieşti.

Back To Top