Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, a declarat astăzi că a avut discuţii cu reprezentanţii SC Hale şi Pieţe despre reconfigurarea zonei din spatele Halelor, proiectul vizând refacerea platoului de fructe şi legume, mutarea magazinelor care se află în prezent în partea dreaptă a platoului, demolarea sediului administrativ şi amenajarea, pe tot acel teren care ar urma să rămână liber, a unei parcări cu patru niveluri.

Planul implică o serie de permutări. În noua variantă, în zona platoului din spatele clădirii Halelor Centrale va exista o construcţie cu parter şi etaj, urmând ca în zona de etaj să fie duse toate magazinele aflate în prezent în partea dreaptă, mărginite de platou şi drumul de acces pe o latură, respectiv de linia de tramvai, de sediul SC Hale şi Pieţe şi de blocul de locuinţe pe celelalte laturi. Nici sediul administrativ al celor de la Hale nu va mai rămâne în picioare, urmând ca birourile să fie mutate în interiorul Halelor Centrale, pe spaţiile rămase libere la etaj. Odată eliberată, pe toată zona din dreptul platoului ar urma să fie ridicată o parcare în regim P+3, a mai anunţat primarul Ploieştiului, care a explicat că a renunţat la planul anterior, care viza amenajarea unei parcări în regim de demisol înalt în parcul din faţa Halelor, argumentul fiind că, dincolo de numărul de locuri, acea lucrare ar fi presupus săpături mult mai mari, cu un risc real ca proiectul să intre în impas din cauza reţelei de conducte subterane existente în zonă.

"Vreau să schimb un pic lucrurile, varianta de lucru discutată cu directorul şi cu membrii Consiliului de Administraţie este să facem o construcţie care să deservească platoul actual, iar sus să fie mutate magazinele care se află acum undeva în dreapta platoului. Şi atunci, tot ce înseamnă partea din dreapta să fie reconfigurată, inclusiv clădirea administrativă să fie dărâmată şi să se facă o parcare în regim P+3, pentru că gradul de înălţime din zonă ne permite, dat fiind faptul că sunt blocuri. Practic, rezolvăm şi problema parcărilor, rezolvăm şi problema oamenilor cu magazinele de acolo, acoperim şi platoul", a declarat Andrei Volosevici.

Back To Top