Categorie: Administraţie

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a anunţat că administraţia locală intenţionează să solicite un împrumut de la Trezorerie, în condiţii avantajoase, pentru susţinerea unor proiecte de dezvoltare, precum modernizarea Bulevardului Independenţei şi a reţelei de iluminat de pe această arteră sau scoaterea şinelor vechi şi reasfaltarea şoselei Mihai Bravu.

"În momentul acesta, avem posibilitatea legală să ne împrumutăm la Trezorerie fără dobândă, ceea ce intenţionăm să facem pentru activităţi de investiţii. Bulevardul Independenţei va intra într-o lucrare mare de investiţii, care include toată zona din dreptul Gării de Sud, cu giratoriul şi staţiile de autobuze şi troleibuze, şi tot tronsonul, până la Poştă. Probabil că foarte rapid vom reuşi să intrăm în refacere la nivel de iluminat, exact cum este la trecerea de pietoni de la Conpet, unde este un sistem pe led-uri, pe care vrem să-l extindem pe tot bulevardul, până la Poştă. Sursa financiară este cea pe care v-am spus-o, iar Primăria are această posibilitate", a anunţat primarul Andrei Volosevici.

Autorităţile iau în calcul şi varianta de a finanţa de aici şi lucrările necesare în şcoli în vederea respectării scenariilor de incendiu, în eventualitatea în care pentru acest obiectiv nu vor putea fi făcute trageri dintr-un credit mai vechi.

Back To Top