Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

traseul viitoarei sosee de centura a comunei paulesti
Categorie: Administraţie

Conducerea Consiliului Județean Prahova a semnat, joi, contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate în vederea construirii unei șosele ocolitoare și la Păulești.

Anunțul vine în completarea unei serii de acest fel, privind proiecte de infrastructură menite să genereze creştere economică și a nivelului de trai, dar în același timp scăderea gazelor cu efect de seră.

A patra șosea de centură pentru Prahova

“După Azuga-Buşteni (VEZI DETALII), Mizil (VEZI DETALII), Băneşti-Valea Doftanei (VEZI DETALII), am semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate a obiectivului de investiţii «Variantă ocolitoare Păuleşti»“, a anunțat, joi, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova.

“Studiul propune analiza a două variante de drum ocolitor, ambele având o lungime de aproximativ nouă kilometri. Această şosea ocolitoare va fi cu racordare din DJ 102 în zona de intrare în comuna Păuleşti, va continua pe un traseu adiacent pârâului Dâmbu şi zonei împădurite, traversând calea ferată Ploieşti-Slănic şi se va racorda cu DJ 100F. (…) Varianta ocolitoare, care va avea caracteristicile unui drum judeţean, va beneficia de o serie de lucrări de artă de tip poduri şi podeţe, de pasarele etc”, punctează reprezentanții CJ Prahova care au prezentat, astăzi, și traseul noii șosele.

Studiu, apoi licitație

Autoritățile județene consideră că “realizarea acestei centuri ocolitoare va duce, ca în toate celelalte situaţii similare, la creșterea economică a judeţului Prahova prin modernizarea infrastructurii rutiere şi, implicit, la îmbunătăţirea vieţii şi a condiţiilor de mediu ale cetăţenilor. Creşterea mobilităţii, descongestionarea circulaţiei rutiere, reducerea timpului de deplasare pentru transportul de persoane, mărfuri, materie primă etc. sunt alte beneficii ale construcţiei acestei şosele”.

Studiul de Fezabilitate pentru varianta ocolitoare Păuleşti va fi realizat de Asocierea de firme SC DINENG DEV SRL (lider de asociere) – SC RIA DESIGN CONSULTING SRL – SC INCONS DEVELOPMENT SRL. Durata realizării SF-ului, finanţat din fonduri ale Consiliului Judeţean Prahova, este de 90 de zile de la semnarea contractului, iar după finalizarea acestuia va fi demarată licitaţia lucrărilor execuţiei drumului. 

Back To Top