Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, a cerut Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) luarea, cu celeritate, a tuturor măsurilor legale, inclusiv demiterea șefei Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, în contextul decesului în condiții suspecte a unui pacient internat în respectiva unitate.

Reacţia, transmisă luni de Consiliul Judeţean printr-un comunicat, vine după ce un bărbat instituţionalizat la centrul din Călineşti a decedat, existând semnale că acesta ar fi fost bătut de un salariat al centrului şi că respectivele leziuni au dus în cele din urmă la deces. Momentan, cazul este în ancheta instituțiilor abilitate.

"În același timp, Iulian Dumitrescu a dispus declanșarea unei acțiuni de control în toate centrele subordonate DGASPC Prahova care să urmărească respectarea drepturilor beneficiarilor internaţi în aceste unităţi medico-sociale", a mai anunţat Consiliul Judeţean Prahova în comunicatul de luni.

Back To Top