Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Fostul director adjunct al Poliţiei Locale Ploieşti, Adrian Vaida, a pierdut definitiv litigiul în care cerea suspendarea dispoziţiei de primar prin care a fost demis. Alte două litigii intentate de Vaida în urma demiterii îşi aşteaptă primele înfăţişări la Tribunalul Prahova.

După ce, pe fond, Tribunalul îi dăduse dreptate lui Vaida, Curtea de Apel Ploieşti a casat sentinţa şi, printr-o decizie definitivă, a respins ca neîntemeiată solicitarea fostului director adjunct din Poliţia Locală de suspendare a dispoziţiei prin care a fost demis.

Vaida argumentase că raportul de evaluare, care practic stătuse la baza trimiterii sale în faţa comisiei de disciplină şi ulterior a demiterii, fusese făcut într-o perioadă în care structurile de Poliţie Locală fuseseră trecute în subordinea Poliţiei Naţionale. Totuşi, acesta este doar primul dintr-o serie de trei litigii. Adrian Vaida a mai solicitat anularea aceleiaşi dispoziţii de demitere - fiind cunoscut faptul că speţele vizând suspendarea aplicării unui act administrativ se judecă mult mai rapid decât cele de anulare - dar şi anularea raportului de evaluare pe care s-a bazat, în bună măsură, decizia de înlăturare din funcţie.

Back To Top