Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

troleibuze noi fonduri europene
Categorie: Administraţie

Cinci troleibuze noi vor fi puse în circulație, la Ploiești, vineri, pe 13 august.

Cele cinci troleibuze vor circula pe traseele 44 și 202. Acestea fac parte din lotul de 20 de troleibuze noi, cumpărate prin proiectul "Achiziție mijloace de transport public – troleibuze 12 m, Ploiești, Tg. Jiu”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 (VEZI DETALII).

Troleibuzele achiziționate în cadrul acestui proiect au o lungime de circa 12 m fiecare și au o capacitate de minim 70 pasageri, din care 30 locuri pe scaune. Acestea sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor, cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, sistem de climatizare, sistem de supraveghere video, sistem automat de taxare, computer gestiune management trafic, display pentru anunțuri și reclame, validatoare.

Derularea proiectului prin care au fost cumpărate troleibuzele a vizat reducerea emisiilor de carbon și a poluării fonice, precum și o creștere a gradului de confort pentru transportul urban, prin asigurarea de condiții superioare de călătorie (vehicule moderne, cu podea joasă, 100% electrice cu zero emisii, mai rapide, mai puțin zgomotoase, cu facilități STI – sisteme tehnice inteligente).

Back To Top