Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dezinsectie parc ploiesti
Categorie: Administraţie

S.C. CORAL IMPEX S.R.L. va efectua, în perioada 19 – 30 august 2021, servicii de dezinsecție combatere țânțari, pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești.

Acțiunile vor fi realizate în intervalele orare 05.00-11.00 și 21.30-02.00.

Potrivit unei informări transmise de operatorul Coral Impex, produsele utilizate sunt:

>             Cymina Plus, avand substanta activa cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, folosit pentru combaterea insectelor adulte;

>             Vectobac WG, avand substanta activa bacillus thuringiensis, folosit pentru combaterea larvelor;

>             Detral Super, avand substanta activa deltamethrin, esbiothrin, folosit pentru combaterea insectelor;

>             Biopren 50 LML, avand substanta activa s-metopren, folosit pentru combaterea larvelor;

Suplimentar pot fi utilizate şi alte substanţe avizate de Ministerul Sănătăţii, cu acordul prealabil al beneficiarului. Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar – umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) şi Xi (gr. IV) de toxicitate. Acţiunile se desfăşoară în conformitate cu prevederile OMS 119/2014 precum şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, privind activităţile de dezinsecţie la nivel comunitar.

Apel către ploieșteni

“Activitatea de dezinsecţie este realizată de către Primăria Municipiului Ploieşti prin S.C. CORAL IMPEX S.R.L., cu utilaje portabile şi autopurtate. Pentru ca activitatea de dezinsecţie să fie eficientă, acesta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localităţi, atât pe domeniul public, cât şi privat.

În acest sens, facem apel către cetăţeni, asociaţii de locatari/proprietari, agenţi economici şi instituţii publice să efectueze activitatea de dezinsecţie pe proprietăţi, în clădiri şi în subsolul blocurilor, concomitent cu acţiunea municipalităţii.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor acţiuni, perioada de efectuare a activităţilor dezinsecţie va fi prelungită.

Vă rugăm că în perioada menţionată să luaţi toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din municipiu, în caz contrar, Primăria Municipiului Ploieşti şi S.C. CORAL IMPEX S.R.L. sunt absolvite de orice responsabilitate”, au mai transmis reprezentanții operatorului care, în aceste zine, în anumite zone din Ploiești, derulează și o activitate suplimentară pentru combaterea țânțarilor (VEZI DETALII).

                                                                               

Back To Top