Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Sub sloganul "Curățenia domeniului public din Municipiul Ploiești continuă", Primăria a transmis astăzi o informare cu privire la activităţile derulate în ultimele ore.

Noaptea trecută, operatorul de salubritate a colectat deșeurile menajere depozitate la nivelul platformelor gospodărești amplasate pe străzile: General Eremia Grigorescu, Erou Marian Moldoveanu, Elevilor, Nicolae Arhip şi Gheorghe Grigore Cantacuzino, a anunţat administraţia locală într-un comunicat transmis vineri, în care a reamintit că primarul Andrei Volosevici a solicitat Regiei Autonome de Servicii Publice să urmărească atent activitatea operatorului de salubritate, la nivel local, implicit modul în care este respectat programul de curățenie stabilit de comun acord.

Salubrizarea municipiului Ploiești va continua și în zilele următoare și va include activități de igienizare a căilor publice și de ridicare a deșeurilor menajere existente la nivelul platformelor gospodărești, a mai transmis Primăria.

Back To Top