Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

la ploiesti, taxa de tranzit tir este de 4 ori mai mica decat amenda
Categorie: Administraţie

Potrivit regulamentului de circulație aprobat la nivelul municipiului Ploiești, orice mijloc de transport cu maxa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone trebuie să achite o taxă pe zi, în cuantum de 1000 de lei. Totodată, o hotărâre a Consiliului Local Ploiești care reglementează circulația în municipiu a autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, stabilește amenda la 250 de lei, de patru ori mai mică decât taxa. Regulamentul este nemodificat din 2011. Desigur, amenda de 250 de lei poate fi plătită în termen de 48 de ore la jumătate din valoarea sa, adică 125 de lei.

Aberația apare la articolul 12 din regulament (FOTO). Totodată, legea locală conține și alte ciudățenii care nu fac decât să încurajeze neplata taxelor la bugetul local, dar au și caracter discriminatoriu față de mediul privat, care reprezintă principalul motor al economiei locale. Astfel, o cifă de beton care intră în Ploiești pentru a descărca materia primă la un șantier privat din municipiu este obligată la plata taxei de 1000 de lei pe zi, în timp ce o altă cifă care descarcă beton la o lucrare a municipalității este scutită de taxă. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Back To Top