Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Tribunalul Prahova s-a pronunţat, zilele trecute, într-un litigiu intentat de Asociaţia Calului de Trap, hotărând suspendarea regulamentului alergărilor de pe Hipodromul Ploieşti aprobat de Consiliul Local. Decizia e executorie, dar poate fi atacată cu recurs. Cu alte cuvinte, până la rejudecare, complexul hipic din sudul municipiului nu mai poate găzdui curse de trap.

Cursele de trap ţinute în acest an pe Hipodromul Ploieşti sunt organizate în baza unui regulament, aprobat în primăvară de Consiliu Local, dar ulterior contestat de Asociaţia Calului de Trap. Zilele trecute, instanţa a decis suspendarea aplicării lui, până la judecarea pe fond a acţiunii de anulare. Sentinţa poate fi atacată cu recurs, însă până atunci îşi produce efectele.

"Juriştii noştri vor solicita ca recursul să fie judecat cu celeritate"

Viceprimarul Ploieştiului, Daniel Nicodim, cel care coordonează activitatea la CSM, spune că regulamentul fusese pus în dezbatere publică înainte de a intra în discuţia forului legislativ şi că s-a ţinut cont de toate părerile. "Acest litigiu a pornit de la nemulţumirea reprezentanţilor Asociaţiei Calului de Trap. Dânşii vor să impună un regulament propriu, la care au folosit, nu ştiu cum, şi însemnele Ministerului Agriculturii. Sperăm să se judece recursul cât mai repede, pentru că noi avem o obligaţie asumată de a avea activitate la Hipodromul Ploieşti. Din acest motiv, juriştii noştri vor solicita ca recursul să fie judecat cu celeritate. Au existat presiuni şi înainte de aprobarea regulamentului. Nu mi se pare un lucru normal, mai ales că acesta a fost supus dezbaterii publice, a existat o amplă corespondenţă, au fost mai multe întâlniri cu reprezentanţii ACT. Cred că într-o bună zi reprezentanţii celor două asociaţii reprezentative din acest domeniu trebuie să aibă luciditatea să se aşeze la masă şi să ajungă la un numitor comun", a afirmat Daniel Nicodim.

Back To Top