Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Local Ploieşti urmează să se reunească pe 26 august, pentru a dezbate un proiect privind cedarea către Consiliul Judeţean Prahova a unor terenuri de la pepiniera SGU de pe strada Găgeni, pentru proiectul de construire a unui nou spital judeţean. Cele trei terenuri în discuţie totalizează aproape 14,7 hectare.

Acestea fuseseră solicitate în luna iulie printr-o hotărâre a CJ Prahova, care nu a ascuns faptul că visează la un proiect pentru un viitor complex de servicii medicale, care să înglobeze actualul corp principal de la Spitalul Judeţean şi Unitatea de Primiri Urgenţe. Terenul se află în spatele unităţii medicale actuale, mare parte din el fiind folosită de SGU. Conform proiectului de hotărâre pus în dezbatere, Consiliul Judeţean urmează să suporte cheltuielile pentru relocarea pepinierei.

E interesant faptul că şedinţa din 26 august nu a fost convocată de primar, aşa cum se practică aproape întotdeauna, ci de consilieri, prin semnăturile a 24 de aleşi locali, de la toate formaţiunile. Din câte ne amintim, este prima oară când se întâmplă acest lucru în ultimii mai bine de şase ani.

Back To Top