Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean şi Prefectura Prahova au fost evacuate astăzi din Palatul Administrativ din Ploieşti. Angajaţii celor două instituţii şi ai celorlalte entităţi care îşi derulează activitatea în clădirea de opt etaje au fost nevoiţi să părăsească imobilul, în cadrul unui exerciţiu de alarmare organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Reprezentanţii ISU au simulat un scenariu de incendiu. Odată ieşiţi din clădire, angajaţii au avut parte şi de o demonstraţie vizând folosirea extinctoarelor şi modul în care trebuie să se comporte în cazul unor urgenţe. Timp de câteva minute, lt. col Radu Felix Ene, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, le-a reamintit angajaţilor măsurile care trebuie urmate în astfel de situaţii critice.

La finalul exerciţiului, Consiliul Judeţean Prahova, instituţia care deţine Palatul Administrativ, a transmis un mesaj în care arată că instruiri ale angajaţilor în domeniul situaţiilor de urgenţă se fac periodic, în conformitate cu legislaţia în vigoare, şi că imobilul din centrul Ploieştiului dispune de sisteme de detecţie şi intervenţie în caz de incendiu.

Back To Top