Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gunoaie blocuri ploiesti
Categorie: Administraţie

Poliția Locală Ploiești a prezentat bilanțul acțiunilor derulate în cursul săptămânii trecute. În total, în municipiu au fost aplicate, numai pentru aspecte care țin de salubritate, amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei.

Reprezentanții instituției au anunțat luni că, în perioada 23-29 august 2021, polițiștii locali au întocmit 145 procese – verbale de constatare a contravenției, în valoare totală de 27.635 lei. Dintre acestea, 44 de sancțiuni, în cuantum total de 16.500, au fost pentru depozitarea de deșeuri de orice natură pe domeniul public, reiese din informarea transmisă de PL Ploiești.

De asemenea, „25 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 52.000 lei, au fost aplicate de către polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului, în perioada 23-27 august 2021, pentru neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice de către operatorul serviciului de salubrizare, neasigurarea prestării serviciului de salubrizare, conform prevederilor contractuale și regulamentului de salubrizare, nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere, abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public, neîncheierea contractelor pentru prestarea unei activități a serviciului de salubrizare numai cu operatorul din municipiul Ploiești, schimbarea destinațiilor camerelor de precolectare a deșeurilor menajere din dotarea blocurilor și pentru neefectuarea operațiunilor de dezinfecție și dezinsecție a locuinței.”

Ilustrație arhivă

Back To Top