Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Reunită astăzi pentru a discuta despre propunerea de eşalonare a datoriei de 7,5 milioane de lei înregistrate de Rosal, Adunarea Generală a ADI Deşeuri a decis ca înainte de dezbaterea pe această temă să aibă una despre rezilierea contractului. Preşedintele Consiliului Judeţean şi al ADI, Iulian Dumitrescu, le-a cerut primarilor din localităţile deservite de Rosal să obţină mandate din partea consiliilor locale pentru a putea să voteze, într-o şedinţă care ar urma să aibă loc la finalul lunii.

Iulian Dumitrescu le-a cerut primarilor prezenţi astăzi la şedinţă să solicite împuterniciri din partea consiliilor locale pentru a vota pro sau contra rezilierii de contract, sugerând că un termen de două săptămâni ar fi rezonabil pentru ca deciziile să fie luate. Acesta asugerat ca supunerea la vot a propunerii de reziliere să aibă loc în jurul datei de 28 septembrie.

Totodată, în scenariul în care propunerea va fi acceptată, operatorul va primi o notificare oficială, după care legislaţia din domeniul serviciilor publice mai prevede o perioadă de 90 de zile în care firma de salubritate e obligată să asigure continuitatea, vicepreşedintele CJ, Dumitru Tudone, explicând că în acest interval va fi lansată o licitaţie pentru desemnarea unui nou operator, dar, mai mult ca sigur, şi o procedură de negociere directă, pentru un contract pe perioadă determinată, până la finalizarea licitaţiei.

Back To Top