sediu Primaria Blejoi
Categorie: Administraţie

Primăria Blejoi a anunțat noi măsuri adoptate pe plan local, în încercarea de a trece de criza salubrității care afectează zeci de localități din județ.

Astfel, potrivit unei informări transmise de autoritățile locale, “conducerea Primăriei a căutat soluții și a cerut o autospecială doar pentru comuna noastră. Am primit această mașină de gunoi și am pus la punct un program de ridicare - câte o zi pentru fiecare zonă. Sperăm ca măsura să aibă rezultate și să nu mai existe gospodării cu pubelele neridicate”.

Solicitarea a fost făcută în condițiile în care colectarea deșeurilor menajere se face din ce în ce mai greu și sunt zile în care programul nu este respectat ori pubelele nu sunt golite deloc.

ADI Deşeuri  va supune la vot rezilierea contractului cu Rosal (VEZI DETALII).

Plata tarifului sau amendă!

Pe de altă parte, angajații Primăriei și cei ai Rosal, operatorul de salubritate, “vor lucra împreună și vor identifica familiile care nu au declarat numărul real de persoane pentru care se colectează gunoiul. Potrivit legii, aceste familii vor fi amendate de Garda de Mediu”, a mai transmis conducerea Primăriei Blejoi.

Programul colectării  deșeurilor în satele comunei Blejoi

program deseuri blejoi

 

Back To Top