Categorie: Administraţie

Reunit astăzi în şedinţă extraordinară, Consiliul Judeţean Prahova a aprobat două proiecte privind construirea unui spital modular COVID, din fonduri europene. Cum obiectivul e în faza de evaluare, e de aşteptat ca după lămuririle aduse astăzi să nu mai dureze mult până la semnarea contractului de finanţare.

Proiectul european e deja depus în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare şi se află în evaluare, consilierii prahoveni fiind convocaţi joi într-o şedinţă extraordinară pentru a aproba două hotărâri care să aducă unele clarificări solicitate de autoritatea de management. Pentru noul spital modular COVID a fost alocată o suprafaţă de 1.211 metri pătraţi, situată în curtea spitalului de boli pulmonare de lângă Oborul Ploieşti, care funcţionează ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean.

Valoarea totală a proiectului în sumă de 14.668.825,48 lei (inclusiv TVA), din care valoarea eligibilă este de 14.624.949,58 lei, ceea ce lasă în sarcina beneficiarului cheltuieli neeligibile în valoare de 43.875,90 lei (inclusiv TVA).

Back To Top