Categorie: Administraţie

Primăria Ploieşti derulează în aceste zile mai multe proceduri de achiziţie pentru refacerea unui pod şi a unor pasarele pietonale peste Dâmbu, respectiv pentru refacerea pavajului din vecinătatea Galeriilor Comerciale. Pentru cele patru obiective, autorităţile estimează o cheltuială de peste 1,2 milioane de lei.

Primul lansat a fost anunţul de achiziţie directă pentru refacerea pavajului pietonal. Pentru aleile din zona situată între centrul Comercial Winmarkt şi Casa de Cultură a Sindicatelor, autorităţile au estimat o cheltuială de aproape 500.000 de lei cu tot cu TVA.

Reparaţii la podurile deteriorate

Acest calup de proiecte include şi refacerea podului peste pârâul Dâmbu situat pe strada Muzelor şi a pasajelor din dreptul străzilor Neajlov şi Cometului. În total, pentru acestea trei, autorităţile estimează o cheltuială de 713.000 de lei cu TVA inclus.

Cele trei obiective s-au numărat printre podurile sau pasarelele la care au fost descoperite probleme grave în urma expertizelor tehnice, motiv pentru care, la finalul anului trecut, după ce au descoperit aceste expertize - unele dintre ele nu tocmai recente - autorităţile au impus restricţii de circulaţie aici.

Back To Top