Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti a semnat astăzi un contract pentru câteva luni, prin încredinţare directă, cu Blue Planet Services, firmă care se va ocupa de curăţenia străzilor şi deszăpezire după rezilierea înţelegerii cu Rosal.

Contractul, semnat astăzi de viceprimarul Daniel Nicodim, va fi valabil până la 31 decembrie, dar se încheie de drept dacă licitaţia lansată de Primărie se finalizează mai devreme.

Operatorul a fost selectat după o negociere directă, fără anunţ în SEAP, la care municipalitatea a anunţat că a invitat cele două firme care depuseseră oferte şi la licitaţia mare. Semnarea contractului vine după ce activitatea Rosal se încheiase oficial pe 16 septembrie, iar de atunci a fost o perioadă în care Primăria nu a avut contract cu un operator de salubritate.

Vorbim despre activităţile de curăţanie a căilor publice şi deszăpezire, coordonate de municipalitate, separat de cele de ridicare şi transport al deşeurilor, unde activitatea e coordonată de ADI Deşeuri.

Back To Top