Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Imagini de neînchipuit în Ploieşti! Un angajat al firmei Rosal a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce scoate gunoi din maşina de gunoi şi îl aruncă pe trotuar, în vârful unui munte de saci şi cutii.

Filmarea a fost realizată marţi după-amiază şi publicată în aceeaşi zi de primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, pe pagina sa oficială de Facebook.

În imagine se vede cum utilajul inscripţionat cu însemnele Rosal, firma contractată de ADI Deşeuri pentru ridicarea gunoaielor, opreşte la colţul unei străzi, şoferul rămânând la volan, în timp ce alţi doi bărbaţi coboară ca să deşerte tomberoanele în compactor. La un moment dat, unul dintre cei doi, vizibil iritat, scoate din maşina de gunoi un obiect care fusese aruncat de riverani şi se îndreaptă cu el în mână spre colţul străzii, aruncându-l peste o grămadă de gunoaie care deja era formată în zonă. Apoi ambii se urcă rapid în maşină şi dispar din cadru.

Imaginile surprinse astăzi ridică serioase semne de întrebare cu privire la modul în care firma de salubritate îşi înţelege şi execută sarcinile, precum şi cu privire la spiritul civic sau mai degrabă lipsa lui în rândul reprezentanţilor operatorului, lăsându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva tot acest spectacol macabru nu denotă un fenoman mai amplu.

Back To Top