Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

construire spital sinaia
Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Sinaia a semnat, marți, în prezența premierului Florin Cîțu, contractul de finanțare pentru proeictul Spitalului Orășenesc, demarat în 1992 și care, după spusele prim-ministrului, ar urma să fie gata până la finalul anului viitor.

Primarul orașului Sinaia a explicat că, de la lansarea acestui proiect, acum aproape 30 de ani, și până în prezent, este pentru prima dată când proiectul beneficiază de sprijin de la nivel central, toate fondurile de până acum fiind asigurate de Orașul Sinaia. Chiar și în prezent, administrația locală, pe lângă sprijinul financiar de aproximativ 23 de milioane de euro primit prin Compania Națională de Investiții, a mai reușit să atragă peste 3,5 milioane de euro, pentru dotarea viitoarei unități sanitare care va deservi cel puțin trei județe.

“Este pentru prima oară când un Guvern susține spitalul din Sinaia, proiect început în 1992 și care de-a lungul timpului a fost susținut doar de autoritatea locală, chiar dacă este vorba despre un spital clinic de urgență care va deservi toată partea de nord a județului prahova, dar și județele adiacente.

Pe lângă cei 23 de milioane de euro pe care îi acordă Guvernul României, prin CNI, pentru construcție și dotări, am câștigat și două proiecte din fonduri europene, unul de 2,3 milioane de euro și unul de 1,5 milioane de euro, pentru dotări. Va fi unul dintre cele mai moderne spitale din România”, a spus Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Spital finalizat cu trei ani mai repede

Premierul Florin Cîțu a anunțat marți, la Sinaia, că a primit asigurări de la constructor, în ceea ce privește termenul de finalizare a lucrărilor, iar noul spital ar urma să fie gata până la sfârșitul lui 2022, cu trei ani și jumătate mai devreme decât a fost estimat.

Declarații Vlad Oprea - Florin Cîțu ----> AICI

Foto: Primăria Sinaia (arhivă)

Back To Top