Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina din perioada 2004-2020, a fost instalat în această săptămână pe postul de director al ADI Termie, asociaţia compusă de Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieşti pentru a gestiona sistemul de termoficare a municipiului.

Asociaţia, care a fost înregistrată oficial recent, se va ocupa de organizarea licitaţiei pentru desemnarea unui nou operator, un subiect extrem de sensibil, în condiţiile în care actualul contract, cu Veolia Energie, expiră în mai puţin de opt luni, iar pregătirea documentaţiei tehnice într-un domeniu atât de complex şi de tehnic este o provocare majoră pentru oricine.

Horia Tiseanu a fost instalat la conducerea ADI Termie Prahova în urmă cu două zile. Anterior, el a fost primarul municipiului Câmpina, până în 2020, când nu a mai candidat pentru un nou mandat, PNL, partidul din care acesta face parte, hotărând la acel moment să susţină un candidat de la USR-PLUS.

Back To Top