Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova pregăteşte un proiect penttru asocierea cu ANL şi cedarea unui teren de 4.000 de metri pătraţi situat lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, cu intenţia de realizare a unor locuinţe de serviciu pentru specialişti.

Terenul se află în partea stângă a unităţii medicale, în spatele actualei parcări unde ar urma să apară, în viitor, un terminal multimodal realizat de Primărie din fonduri europene. Parcela care ar urma să fie cedată către Agenţia Naţională pentru Locuinţe are aproximativ 4.000 de metri pătraţi şi a intrat în patrimoniul CJ Prahova acum câţiva ani, fiind primită de la Primăria Blejoi, a explicat astăzi vicepreşedintele instituţiei, Dumitru Tudone.

"În imediata vecinătate a spitalului, Judeţul Prahova a preluat de la Comuna Blejoi în urmă cu aproximativ doi ani o suprafaţă de aproape 4.000 de metri pătraţi. Încercăm ca în cadrul şedinţei de la sfârşitul lunii septembrie să aprobăm proiectul de hotărârâre pentru a preda suprafaţa către ANL în vederea demarării procedurilor de construire a unui bloc de locuinţe pentru medici", ne-a declarat Dumitru Tudone, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top