Categorie: Administraţie

Un tronson din Bulevardul Republicii intră în reparaţii, conform graficului săptămânal comunicat astăzi de Primăria Ploieşti. Tot în această săptămână, autorităţile anunţă lucrări la partea carosabilă de pe Gheorghe Grigore Cantacuzino şi la trotuarele de pe strada Anul 1848.

"În cursul acestei săptămâni, se vor executa lucrări de reparații curente și de ridicare a căminelor la cote pe strada Gh. Grigore Cantacuzino. De asemenea, se va realiza repararea trotuarelor pe strada Anul 1848. Totodată, municipalitatea ploieșteană a emis deja comandă pentru executarea lucrărilor de reparații pe Bulevardul Republicii, pe tronsonul dintre Piața Victoriei și Piața Eroilor", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis luni.

Activitățile sunt efectuate de către S.C. ANDAUR CONSTRCTII S.R.L. în baza contractului “Lucrări reparații curente și întreținere străzi în Municipiul Ploiești”, care este valabil până la 31 decembrie. "În baza acestui contract, se vor derula lucrări de întreținere și reparații punctuale pe mai multe artere de circulație din orașul nostru. Astfel, municipalitatea le mulțumește ploieștenilor pentru înțelegere și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zonele în care se vor executa activitățile amintite", mai anunţă Primăria.

Back To Top