Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gunoaie strada Ploiesti
Categorie: Administraţie

Poliția Locală Ploiești a anunțat că, în perioada 13-24 septembrie, a aplicat 35 de sancțiuni fiind acordate din cauza gunoaielor sau a unor lucrări. Este de remarcat că, în continuare, în municipiu încasează amenzi inclusiv operatori de servicii publice, pentru modul în care își desfășoară activitatea.

În intervalul amintit, “polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au aplicat 26 sancțiuni contravenționale în cuantum de 42.500 lei,  dintre acestea 11 amenzi în valoare totală de 27.500 lei fiind aplicate operatorului de salubritate pentru neefectuarea curățeniei și igiena căilor publice, pentru neasigurarea presării serviciului de salubrizare conform prevederilor contractuale și regulamentului de salubrizare și pentru nerespectarea graficului de evacuare a deșeurilor menajere, iar 15 sancțiuni în cuantum total de 15.000 lei au fost aplicate persoanelor fizice/juridice pentru neîncheierea de contracte cu operatorul de salubritate pentru evacuarea deșeurilor din construcții, pentru abandonarea de deșeuri menajere și asimilabile acestora pe domeniul public, pentru prelucrarea sau depozitarea unor materiale care emană mirosuri respingătoare sau fum și pentru deversarea apelor menajere pe domeniul public”, potrivit bilanțului transmis, luni, de reprezentanții PL Ploiești.

Sancțiuni din cauza lucrărilor întârziate

Și polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții, Afișaj Stradal au aplicat, în perioada 13-24 septembrie 2021, nouă sancțiuni contravenționale în valoare totală de 16.000 lei. Amenzile au fost date inclusiv pentru nerespectarea termenului de finalizare a lucrării de înlocuire rețea apă și branșamente (str. Veniamin Costache), pentru murdărirea domeniului public ca urmare a exploatării autovehiculului (str. Ghilcoș), pentru ocuparea domeniului public cu diverse materiale (str. Fecioarei, Făt-Frumos, Zmeului, Oituz, Amzei, Corlătești) și pentru lipirea de afișe în alte locuri decât cele autorizate (str. Erou Călin Cătălin, Vasile Lupu), au mai detaliat reprezentanții PL Ploiești.    

Foto ilustrație

Back To Top