Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

La mai bine de un an de când conducerea Primăriei Ploiești anunța oficial că primește finanțare pentru modernizarea ieșirii din orș, spre Târgoviște, municipalitatea pregătește solicitarea către Guvern, pentru a preluat pasarela de la Podul Înalt, aflată în administrarea Ministerului Transportului și vizată de o componentă a proiectului amintit.

Un proiect privind transmiterea acestei cereri va fi dezbătut spre sfârșitul săptămânii, de Consiliul Local Ploiești. Podul CFR și terenul aferent ar urma să treacă în domeniul public al Ploieștiului, pe durata lucrărilor de modernizare a zonei.

Obictivul de investiții este evaluat la peste 65 de milioane de lei, iar contractul de finanțare a fost semnat în septembrie 2020. Proiectul include lărgirea la patru benzi a străzii Gh. Gr. Cantacuzino, reabilitarea străzii, amenajarea de piste de biciclete şi construirea unui terminal multimodal (VEZI DETALII).

Back To Top