Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Firma de salubritate Rosal, care se ocupă de ridicarea deşeurilor din puţin peste 80 de localităţi din Prahova, e hotărâtă să renunţe la 50 dintre acestea. Operatorul a transmis ieri o notificare către ADI Deşeuri, anunţând începerea unilaterală a demersurilor de reziliere a contractelor vizând trei sectoare.

Este vorba despre sectorul din jurul oraşului Vălenii de Munte, cel din jurul oraşului Urlaţi şi cel din zona Cirani-Gherghiţa-Drăgăneşti.

Potrivit unor surse, operatorul ar fi invocat subfinanţarea, reclamând că, la tarifele şi numărul de contracte actuale, nu obţine un profit substanţial din aceste zone.

Conducerea ADI Deşeuri a anunţat astăzi că încă nu a luat o decizie oficială cu privire la ce se va întâmpla pe viitor, urmând ca notificarea din partea Rosal să fie dezbătută în Adunarea Generală a Asociaţilor, care ar urma să se reunească în şedinţă cel mai probabil luni. Dacă rezilierea devine oficială, atunci operatorul va mai fi obligat să presteze activitatea încă 90 de zile, conform unei prevederi din legislaţia serviciilor publice legate de asigurarea continuităţii. În acest timp, ADI Deşeuri poate lansa o licitaţie nouă, împărţită pe loturi, însă şansele ca ea să se încheie în mai puţin de trei luni sunt ca şi nule, aşa că ne putem aştepta la o încredinţare directă pe perioadă determinată.

Back To Top