Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Autorităţile ploieştene fac demersuri pe lângă oficialii din Ministerul Transporturilor pentru preluarea trotuarului din faţa Gării de Sud, aflat în administrarea CFR, cu intenţia de a moderniza această zonă pietonală, în condiţiile în care în imediata vecinătate sunt aşteptate lucrări de reconfigurare în cadrul unui proiect european.

Gara de Sud reprezintă unul dintre reperele arhitecturale ale Ploieştiului, însă în ultimii ani trotuarul din faţa clădirii a ajuns să reprezinte un reper de haos şi mizerie. Autorităţile locale spun că zona respectivă, de la clădirea gării până la bordură, pe toată lungimea imobilului, se află în proprietatea Ministerului Transporturilor şi administrarea CFR, însă fac demersuri pentru a prelua şi moderniza trotuarul, în paralel cu lucrările în cadrul proiectului european de străpungere între Gara de Sud şi Gara de Vest, care vizează şi reconfigurarea zonelor din dreptul celor două gări.

"Având în vedere că în zona Gării de Sud avem un proiect european care va reconfigura tot acel spaţiu, am iniţiat demersuri către Ministerul Transporturilor pentru a prelua trotuarul din faţa gării, care se află în administrarea CFR, cu intenţia să derulăm şi aici lucrări de reamenajare. Sper ca Ministerul Transporturilor să fie cooperant şi să soluţioneze favorabil, cât mai rapid, solicitările noastre", ne-a declarat Daniel Nicodim, viceprimarul municipiului Ploieşti, care a precizat că autorităţile fac demersuri şi pentru preluarea pasarelei de cale ferată din zona Podul Înalt, unde se doreşte derularea unui alt proiect european, de lărgire a străzii Gheorghe Grigore Cantacuzino.

Viceprimarul a mai purtat şi în trecut discuţii cu oficialii din Ministerul Transporturilor şi CFR (foto, arhivă) cu privire la planurile de modernizare a zonei, planurile vizând şi o posibilă reabilitare a clădirii Gării de Sud.

Back To Top