Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova a primit bani europeni pentru pregătirea documentaţiei tehnice aferente proiectului de construire a unei noi artere rutiere pe ruta Azuga - Valea Doftanei - Gura Vitioarei.

Drumul va avea o lungime de aproape 89 de kilometri, trecând prin şapte localităţi, Azuga, Bușteni, Valea Doftanei, Bertea, Aluniș, Vărbilău și Gura Vitioarei. Pe porţiunea nordică, proiectul prevede construirea unei noi şosele, care să lege Azuga de Buşteni şi, mai departe, de Valea Doftanei, apoi traseul continuă la sud-est de Valea Doftanei şi cuprinde mai multe drumuri judeţene deja existente, care urmează să fie modernizate. Autorităţile au primit fonduri europene în cadrul unei axe dedicate sprijinirii pregătirii proiectelor pentru viitoarea sesiune de finanţare.

"Motor al dezvoltării locale"

"TransBaiul va fi un motor al dezvoltării economice într-o zonă cu aproximativ 35.000 de locuitori de pe raza a șapte unități administrativ-teritoriale. Iar printre beneficiarii acestei investiţii se vor afla şi șoferii aflați în tranzit, care vor putea ocoli aglomerația de pe Valea Prahovei ", a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Instituţia a anunţat astăzi, într-un comunicat, că a lansat licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate aferent proiectului "Modernizarea, reabilitarea și extinderea traseului Azuga - Bușteni - Gura Vitioarei, prin Accesibilizarea golului alpin Munții Baiului și a drumurilor județene DJ 102I, DJ 101T, DJ 102, DJ 100G".

Pe cei 88,6 kilometri de traseu, ţinând cont de specificul reliefului, vor fi necesare mai multe lucrări de amploare, inclusiv tunele, viaducte şi separaţii de versant, a mai anunţat instituţia.

Finanţare pentru pregătirea proiectelor viitoare

Valoarea totală a achiziţiei este estimată la 3.915.924, cu tot cu TVA, din care suma eligibilă nerambursabilă este de 2.610.616 lei.

Practic, realizarea documentaţiei e finanţată în cadrul unui proiect mai amplu gestionat de Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în cadrul unei axe de finanţare de la Uniunea Europeană prin care autorităţile pot să obţină fonduri nerambursabile în actuala sesiune pentru pregătirea viitoarelor proiecte europene din sesiunea 2021-2027., întregul portofoliu din regiune având o valoare totală de 32,6 milioane de lei, din care 24,2 milioane vin de la UE, iar 3,7 de la bugetul naţional.

Back To Top