Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Şerban Cantacuzino" a amendat Consiliul Judeţean Prahova pentru faptul că nu are în Palatul Administrativ, clădire pe care o are în proprietate, un serviciu de pompieri organizat în conformitate cu legislaţia actuală.

Instituţia a primit două amenzi din partea ISU, totalizând 20.000 de lei, în urma acţiunii de control începute la finalul lunii august în Palatul Administrativ din Ploieşti. Problema cea mai vizibilă a fost lipsa unui serviciu de pompieri organizat în mod adecvat, reprezentanţii ISU considerând că actualul compartiment PSI din organigrama Consiliului nu răspunde cerinţelor.

Acuzaţi de opoziţia PSD că ar fi responsabili pentru diminuarea schemei de personal de la acest compartiment, reprezentanţii conducerii au argumentat că problema invocată de ISU în urma controlului era valabilă şi în trecut, aceştia arătând că serviciul de pompieri n-a fost niciodată organizat în mod adecvat, dar dând asigurări că vor lua măsuri de remediere.

Back To Top