Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova urmează să contribuie cu 11,2 milioane de lei, în următorii patru ani, la proiectul de realizare a unui nou drum de legătură cu judeţul Braşov, alternativ la DN1, pe ruta Valea Doftanei - Brădet. Proiectul, derulat de Compania Naţională de Investiţii, e estimat la 642 de milioane de lei cu tot cu TVA.

Reunit astăzi în şedinţă, Consiliul Judeţean Prahova a aprobat contribuţia proprie de 11,2 milioane de lei, împărţită pe patru ani, pentru realizarea proiectului Drumului Judeţean 102I, între Valea Doftanei şi localitatea braşoveană Brădet, aproape de Săcele. Conform devizului prezentat de Compania Naţională de Investiţii, CJ Braşov urmează să aibă o cotă proprie de 14,7 milioane de lei, în timp ce diferenţa urmează să fie asigurată de CNI, cu bani de la Ministerul Dezvoltării sau din alte surse identificate pe parcurs.

Noua şosea va traversa munţii, la o altitudine maximă de aproape 1.300 de metri, tronsonul inclus în proiect urmând să aibă o lungime de 25,6 kilometri, dintre care 13,2 pe raza judeţului Prahova.

Proiectarea ar urma să dureze 6 luni, iar execuţia 42, iar proiectul include lucrări de consolidare pe o distanţă totală de 13,4 kilometri, 46 de kilometri liniari de şanţuri sau rigole betonate, 14 poduri, 72 de podeţe transversale, 26 de racorduri cu străzi laterale, 45 de zone unde trebuie amenajat accesul către proprietăţi, 13 parcări de scurtă durată şi 9,5 kilometri de parapet.

Back To Top