Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Pentru buna desfăşurare a activităţii medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti (SJUP), dat fiind contextul pandemic şi efectele noului val al infectărilor cu COVID-19, Consiliul Judeţean Prahova a suplimentat fondurile instituţiei medicale cu suma de 4.091.000 de lei.

Banii au fost direcţionaţi către unitatea medicală pentru completarea sumelor care să asigure: atât derularea în condiţii optime a activității medicale din structura UPU-SMURD, cât şi achiziția de aparatură medicală (ventilatoare de înaltă performanţă cu conectare la sursa de oxigen, cu accesorii incluse; paturi de terapie intensivă cu saltea antidecubit; laringoscop cu fibră optică cu vârf mobil; aparat Rx mobil digital grafic; analizator electrochemiluministentă şi unul automat – hemoglobină glicozilată, cu accesorii incluse; atomizor; nebulizator pentru dezinfecţia aeromicroflorei; unitate CT media scan inovativă de urgenţă), potrivit informaţiilor transmise de CJ Prahova.

Totodată, o parte din fondurile alocate cu această ocazie va ajunge şi pentru cofinanțare 20% a proiectului Fundației TIMKEN în vederea dotării secției de chirurgie buco-maxilo-facială (BMF), a mai anunţat Consiliul Judeţean într-un comunicat transmis luni.

Back To Top