Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Propunerea de reziliere a contractului pentru ridicarea gunoaielor din peste 30 de localităţi din Prahova, inclusiv Ploieşti, urmează să fie votată săptămâna viitoare, după ce şedinţa ADI Deşeuri de astăzi nu a avut cvorumul necesar pentru o decizie oficială. Tot atunci aflăm şi ce se va întâmpla în sectoarele 3, 4 şi 5, care reunesc 50 de localităţi din Prahova şi unde Rosal a solicitat rezilierea.

ADI Deşeuri a avut astăzi două şedinţe pe tema rezilierii contractelor cu Rosal, una pentru cele trei sectoare pentru care operatorul a trimis o notificare de reziliere, şi una pentru sectorul 2-6, care include şi Ploieştiul, unde autorităţile au solicitat rezilierea, din cauza neplăţii redevenţei şi a slabei calităţi a serviciilor. În ambele cazuri, fiind vorba de prima şedinţă pe această temă, era nevoie, conform statutului Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, de prezenţa tuturor membrilor cu drept de vot, lucru care nu s-a întâmplat. Cu alte cuvinte, nu a existat cvorum pentru a se vota acum, dar s-a stabilit ca primarii să revină la şedinţă pe 13 octombrie, când statutul nu mai impune un criteriu legat de numărul de participanţi.

Iulian Dumitrescu a făcut un apel pentru reziliere

În discursul ţinut în timpul şedinţei, Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, cel care prin statut e şi preşedintele Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară, le-a transmis primarilor să nu se teamă să voteze pentru reziliere, arătând că o continuare în ritmul actual n-ar face decât să lase Prahova în urmă faţă de alte judeţe.

"La un moment dat, trebuie să ducem şi noi judeţul mai departe, să facem colectare selectivă. Riscăm şi să rămânem în urmă în raport cu alte judeţe, riscăm ca preţul să crească foarte mult cu tot felul de taxe care ţin de aplicarea unor prevederi europene. Încercarea noastră de a tolera şi de a nu rupe pisica cred că a durat destul de mult", a declarat preşedintele CJ Prahova.

Back To Top