Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Dezvoltării, o hotărâre pentru repartizarea în teritoriu a unor sume din Fondul de rezervă bugetară către localităţile care au nevoie de bani la final de an, pentru susţinerea cheltuielilor uzuale, a celor aferente prevenirii pandemiei sau a cofinaţărilor la proiectele de investiţii. În Prahova ar urma să ajungă peste 34,7 milioane de lei.

În fundamentarea făcută de Ministerul Dezvoltării se arată că unităţile administrativ-teritoriale traversează momente dificile din cauza pandemiei, care a afectat desfăşurarea în parametri normali a activităţilor economice, astfel că multe primării sau consilii judeţene au nevoie de sprijin financiar pentru a putea să asigure cofinanţările care le revin la proiectele europene, pentru achiziţii de echipamente de protecţie sanitară ori aparatură medicală, pentru a finanţa măsurile luate de urgenţă de-a lungul anului pentru prevenirea răspândirii infectărilor sau pentru a compensa pentru scăderea încasărilor proprii.

Prahova solicitase peste 500 de milioane de lei

Fondurile, transmise în conformitate cu o solicitare a Prefecturii de la începutul acestei luni, merg către unităţile administrativ-teritoriale din judeţ pentru finanţarea cheltuielilor curente şi de capital, argumentându-se că scăderea încasărilor la bugetele locale riscă să lase unele primării fără lichidităţi la finalul anului. În solicitarea respectivă, Prefectura a trecut o sumă de puţin peste 500 de milioane de lei, echivalentul a puţin peste 100 de milioane de euro.

Pe acelaşi subiect: Fonduri suplimentare pentru teatre, filarmonici şi opere. Câţi bani primesc instituţiile de cultură din Prahova

Până la urmă, în judeţ a fost repartizată suma de 34,7 milioane de lei, care urmează să ajungă la primăriile din Prahova şi Consiliul Judeţean pentru acoperirea cheltuielilor curente şi de capital. Din această sumă totală, municipiul Ploieşti are cea mai mare repartizare de fonduri, 5 milioane de lei, urmat de CJ Prahova, cu o alocare de 4,36 milioane.

La nivelul celorlalte localităţi urbane, alocările au fost între 100.000 de lei (Vălenii de Munte şi Boldeşti-Scăeni) şi 800.000 de lei (Plopeni), în timp ce municipiul Câmpina nu apare în anexa respectivă. La nivelul comunelor, alocările au fost între 50 şi 600 de mii de lei.

În total, prin hotărârea adoptată miercuri de Guvern a fost repartizată în teritoriu o sumă de puţin peste un miliard de lei.

Back To Top