Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Guvernul a repartizat, săptămâna aceasta, aproape 134 de milioane de lei pentru finanţarea instituţiilor publice de spectacole din subordinea autorităţilor locale. În Prahova ajung aproape 8 milioane de lei, pentru două unităţi de cultură.

Fondurile au fost repartizate de Guvern din cotele prevăzute la art.6 alin.(1) lit.e) din Legea bugetului de stat pe 2021 şi urmează să ajungă la destinatari în termen de trei zile de la publicarea hotărârii. La nivel naţional, vorbim despre o alocare totală de 133,9 milioane de lei, pentru teatre, filarmonici şi opere.

În Prahova, banii merg către Teatrul "Toma Caragiu" Ploieşti, care are parte de o suplimentare de buget în valoare de 3,87 milioane, şi Filarmonica "Paul Constantinescu" Ploieşti, cu o alocare de 3,99 milioane.

Pe acelaşi subiect: Exclusiv: Sumele alocate din fondul de rezervă al Guvernului pentru Prahova

Alocările vin în contextul în care pandemia a afectat în mod evident instituţiile de cultură, ducând la anularea multor spectacole sau la reducerea numărului de spectatori primiţi în săli.

Back To Top