Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consiliul judetean prahova parteneriate proiecte afm
Categorie: Administraţie

Consiliul Judeţean Prahova urmează să dezbată zece propuneri de parteneriate cu primăriile, pentru derularea unor proiecte AFM de eficientizare energetică a clădirilor publice.

Conform proiectelor de hotărâre propuse pe ordinea de zi a şedinţei CJ Prahova din această după-amiază, autorităţile judeţene ar urma să intre în parteneriat cu zece primării, pentru derularea unor lucrări de eficientizare energetică, în cadrul unui program finanţat de Administraţia Fondului de Mediu. Consiliul Judeţean ar urma, conform acelorşi documente, să contribuie cu 10% din valoarea acestor proiecte AFM.

Pe lista localităţilor în care sunt propuse aceste parteneriate se numără Berceni, Dumbrăveşti, Filipeştii de Pădure, Gornet Cricov, Lipăneşti, Măgurele, Păuleşti, Plopu, Târgşoru Vechi şi Valea Călugărească.

Reducerea emisiilor, ţinta principală a acestor proiecte AFM

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, iniţiatorul propunerilor de parteneriat, a explicat că măsurile sunt cuprinse şi în planul judeţean de îmbunătăţire a calităţii aerului. "În conformitate cu prevederile Directivei 2012/27/UE privind eficiența energetică, începând cu 2018, România are obligația de a renova anual 3% din suprafețele construite deținute sau ocupate de autoritățile publice. Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice se adresează unităților administrativ teritoriale organizate la nivel de comună, oraș, județ. Acestea pot beneficia de fonduri pentru modernizarea și creșterea eficienței energetice a clădirilor publice, contribuind în același timp la îmbunătățirea calității mediului , prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, precum și la reducerea consumului anual de energie primară și promovarea utilizării surselor regenerabile de energie", a menţionat Iulian Dumitrescu în documentaţia aferentă proiectelor de hotărâre.

Citiţi şi: CJ Prahova a semnat contractele prin care acordă finanțare nerambursabilă pentru 11 proiecte de activități nonpofit

"Programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice are ca scop pregătirea de proiecte in domeniul eficienței energetice și sprijinirea investițiilor inovatoare locale și regionale în domeniul energiilor regenerabile și eficienței energetice, în clădirile publice. Programul oferă sprijin în accelerarea implementării programului de investiții în eficiență energetică și instalarea unor sisteme de energie regenerabilă", se mai arată în referatul de aprobare.

Back To Top