Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sgu ploiești tarife cimitire
Categorie: Administraţie

Conducerea SGU Ploiești le atrage atenția celor care au concesionate locuri de vechi în cimitirele administrate de societate că taxele aferente serviciilor prestate se achită numai cu eliberare de chitanță.

Societatea "aduce la cunoștința tuturor concesionarilor/moștenitorilor locurilor de înhumare din cimitirele administrate de către societatea noastră faptul că, toate plățile, care implică serviciile prestate de societate, se achită la administrația fiecărui cimitir, cu obligația eliberării chitanței/facturii, potrivit legislației în vigoare”, au transmis reprezentanții societății, subliniind că “acestea sunt toate obligațiile implicate de prestarea serviciilor de către SGU”.

VEZI ȘI: SGU Ploiești repară pilonii publicitari amplasați în oraș

Ploieștenii, îndemnați să NU dea bani groparilor

“SGU Ploiești SRL nu încurajează, sub nicio formă, practici ilegale care constau în oferirea unor sume de bani groparilor, oricărui alt angajat al societății sau unor terțe persoane, pentru prestarea serviciilor menționate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a cimitirelor administrate și nu își asumă răspunderea pentru consecințele acestor acțiuni”, se mai arată în informarea transmisă de reprezentanții societății.

Lista tarifelor corespunzătoare serviciilor oferite de SGU Ploiești, potrivit Regulamentului de Organizare și Funcționare a cimitirelor

tarif cimitir sgu1

tarif cimitir sgu2

tarif cimitir sgu3

Back To Top