Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sponsorări renovare internat elie radu
Categorie: Administraţie

Internatul Liceului Tehnologic Energetic “Elie Radu” este renovat, în vederea creșterii eficienței energetice. Lucrările sunt finanțate din sponsorizări de peste 4.000.000 de lei.

Proiectul “Lucrări de renovare aprofundată pentru creșterea performanței energetice a Clădirii Corp C10 Internat fete Liceul Tehnologic Energetic «Elie Radu» Municipiul Ploiești, în baza unui Acord de colaborare încheiat cu Asociația Energy Policy Group (E.P.G.)/Grupul de Politici Energetice și Liceul Tehnologic Energetic «Elie Radu» Municipiul Ploiești, în cadrul Proiectului «România Eficientă» susținut de OMV Petrom S.A. Potrivit Acordului de Colaborare, Asociația E.P.G. sponsorizează lucrările de renovare aprofundată a obiectivului amintit cu scopul creșterii performanței energetice a clădirii și a îmbunătățirii condițiilor de utilizare prin modernizarea sistemelor de iluminat, încălzire, răcire, ventilație, etc. Valoarea sponsorizării este 4.103.812,67 lei, fără T.V.A.”, a anunțat municipalitatea ploieșteană.

VEZI ȘI: Patru locuri de joacă noi amenajate la Ploiești, din sponsorizări

Dincolo de faptul că internatul va asigura condiții optime pentru cei care vor i găzduiți aici, în urma lucrărilor clădirea va avea și un consum redus de energie. „Renovarea implică și instalarea unor echipamente de producere a energiei din surse regenerabile. Izolarea termică și fonică la standarde moderne, sistem de iluminat cu eficiență energetică ridicată, precum și o calitate crescută a aerului, în interiorul clădirii, sunt obiectivele principale în cadrul acestui parteneriat important derulat de administrația publică ploieșteană”, a informat Primăria Ploiești.

Lucrările sunt realizate în proporție de 70% și ar trebui finalizate în vara acestui an.

Back To Top