Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sgu ploiești cimitir mihai bravu
Categorie: Administraţie

SGU Ploiești a anunțat că unele categorii de concesionari și moștenitori ai acesteia beneficiază de reduceri la plata redevenței anuale pentru locurile de înhumare din cimitirele administrate de societate.

“La plata redevenței anuale, se acordă protecţie socială pensionarilor, cu venituri sub valoarea ce reprezintă salariului minim brut pe economie, și concesionarilor/moştenitorilor fără venituri. Protecția socială se acordă pe anul în curs, fiind necesară furnizarea următoarelor documente și informații:

- în cazul concesionarilor/moştenitorilor pensionari – cartea de identitate, cuponul de pensie pentru luna corespunzătoare prezentării la cimitir și referințele locului concesionat (parcelă, clasă, loc etc).

VEZI ȘI: SGU Ploiești: Ce acte sunt necesare pentru obținerea adeverințelor solicitate la dezbaterea succesiunii

- în cazul concesionarilor/moştenitorilor fără venit – cartea de identitate, adeverință care certifică lipsa venitului (obținută de la ANAF, pentru luna corespunzătoare prezentării la cimitir) și referințele locului concesionat (parcelă, clasă, loc etc)”, informează reprezentanții SGU Ploiești.

Detalii despre protecția socială pot fi obținute, de la reprezentanții societății, la numerele de telefon:

* Cimitirul Viișoara - tel. 0758.839.123

* Cimitirul Eternitatea - tel. 0758.839.124

* Cimitirul Mihai Bravu - tel. 0758.839.125

* Cimitirul Bolovani - tel. 0758.839.126

Back To Top