Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tce Ploiești
Categorie: Administraţie

SC Transport Călători Express (TCE Ploiești) ar putea să beneficieze de o alocare de aproape 16 milioane de lei din bugetul local. Cel puțin așa prevede un proiect de hotărâre, care ar urma să figureze, la finele lunii ianuarie, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local.

Proiectul de hotărâre, care este pentru a doua oară pe ordinea de zi a Consiliului Local, se referă la aprobarea decontului anual pentru calculul compensației aferent perioadei ianuarie 2020 – decembrie 2020. La prima ședință a Consiliului Local Ploiești din 2022 proiectul a fost retras de pe ordinea de zi.

Conform documentului postat pe site-ul Primăriei Ploiești, municipalitatea ar urma să vireze către TCE, din bugetul local, 15.999.605 lei, fonduri aferente decontului anual pentru calculul compensației aferente perioadei ianuarie 2020 – decembrie 2020.

VEZI ȘI: Crește salariul minim brut la Primărie Ploiești. Cât câștigă un director

Costul/km aferent perioadei noiembrie 2021 – octombrie 2022 avansat este de 10,90 lei pentru autobuze, de 18,60 de lei pentru tramvaie și 14,74 lei pentru troleibuze.

SC TCE Ploiești se confruntă cu o situație dificilă. La începutul anului 2022, datoria societății către ANAF se cifra la 28 de milioane de lei. Mai mult, săptămâna trecută era vehiculat inclusiv faptul că societatea de transport riscă executare. Primăria Ploiești a anunțat deblocarea situație, inclusiv cea legată de plata salariilor.

VEZI ȘI: Primăria Ploiești: S-a suspendat acțiunea de executare silită a TCE. Salariile întârziate ale angajaților vor fi plătite luni

Back To Top