Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

comuna râfov adi transport
Categorie: Administraţie

Asocierea Consiliului Județean Prahova cu mai multe localități, pentru realizarea unei Asociații de Dezvoltare Intercomunitară pentru asigurarea serviciului de transport public local, s-a făcut cu un amendament referitor la includerea comunei Râfov în ADI.

Propunerea formulată chiar în timpul ședinței i-a aparținut consilierului județean PSD Ludmila Sfârloagă și a fost adoptată, cum spuneam, sub forma unui amendament. Râfov a devenit, astfel, cea de-a 14-a localitate din județ inclusă în noua Asociație de Dezvoltare Intercomunitară din care mai fac parte Consiliul Județean Prahova, municipiul Ploiești, orașele Băicoi, Boldești- Scăeni și Plopeni, alături de comunele Ariceștii Rahtivani, Blejoi, Bucov, Berceni, Bărcănești, Brazi, Păulești ,Târgșoru Vechi, Valea Călugărească.

VEZI ȘI: RÂFOV: Școala Gimnazială Buda, declarată eligibilă pentru obținerea unui grant de până la 200.000 de euro

Scopul constituirii asociației îl reprezintă reabilitarea și modernizarea infrastructurii de transport, dar și înființarea, dezvoltarea și modernizarea serviciului de transport local de persoane în interiorul localităților, dar și între localitățile membre ale Asociației. Mai mult, viitoarea Asociație de Dezvoltare Intercomunitară „Mobilitate Prahova” ar urma să elaboreze și să aprobe caietele de sarcini pentru atribuirea serviciului public de transport local, dar și să încheie contractul/contractele de servicii publice cu operatorii, în numele și pentru unitățile administrativ-teritoriale membre implicate.

Back To Top