Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mitică apostol fonduri pnrr
Categorie: Administraţie

Consilierii municipali ai PNL au prezentat, joi, într-o conferință de presă, principalele amendamente aduse la proiectul privind bugetul local pe 2022. Mai multe dintre acestea se referă la proiecte în cartierul Mitică Apostol.

Viceprimarul Dan Nicodrim a vorbit despre amendamente care vizează cartierul Mitică Apostol.

“Am alocat 5,8 milioane lei pentru microstația de epurare si extinderea reăelei de apă. Am prins și costurile de realizare a studiului de fezabilitate. Avem o nouă soluție, studiul vechi prevedea o subtraversare a DN 1. În acest fel ne putem gândi la o finanțate din PNRR, ceea ce ar fi un avantaj pentru bugetul local, iar tarifele la apă nu vor crește.

Realizarea microstaţiei de epurare va face viabilă și utilizabila întreaga rețea de canalizare, care este executată în întregime, dar neutilizabilă în acest moment. SF- ul va fi depus pentru finanțare prin programul PNRR.

Am prins în buget și reabilitarea a patru străzi din același cartier. Este vorba despre Plutelor, Fluturilor, Delfinului și Brândușelor”, a declarat viceprimarul Ploieștiului, Dan Nicodim.

VEZI ȘI: Scrisoare deschisă pentru dezvoltarea cartierului Mitică Apostol

 

Back To Top