Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

gara de vest gara de sud proiect grafica
Categorie: Administraţie

Proiectul privind asigurarea mobilității traficului prin prelungirea legăturii rutiere și de transport public între Gara de Sud și Gara de Vest (strada Libertății) necesită noi exproprieri.

Consiliul Local Ploiești a aprobat, luni, revizuirea - faza Studiu de Fezabilitate și actualizarea indicatorilor tehnico-economici și a documentației tehnico-economice - pentru proiectul de investiții prin care se dorește realizarea unui nou drum de legătură între gările din vestul și sudul municipiului. Suprafața vizată de exproprieri este de aproximativ 1800 de metri. Proiectul, care beneficiază de finanțări europene, dar și de co-finanțare din bugetul local, constă nu doar în realizarea unei legături între principalele stații CFR din Ploiești, ci și în reabilitarea domeniului public și al piețelor din zona gărilor, precum și modernizarea stațiilor de transport, fiind prevăzute și două parcări, precum și piste pentru bicicliști.

VEZI ȘI: Fonduri UE pentru prima etapă din amplul proiect de extindere a străzii Libertăţii şi reconfigurare la Gara de Vest şi Gara de Sud

Back To Top