Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova a obținut, în instanță, suspendarea hotărârii Consiliului Local Ploiești privind majorarea tarifului gigacaloriei. 
  • Primarul Ploieștiului susține că suspendarea aplicării hotărârii de Consiliu Local privind tariful gigacaloriei nu va afecta furnizarea căldurii și a apei calde în municipiu.
  • Ploieștenii vor beneficia, în continuare, de subvenție pentru plata agentului termic.

 Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a susținut, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că suspendarea hotărârii Consiliului Local privind tariful pe gicacalorie nu va afecta furnizarea agentului termic în municipiu.

„UAP a mers în instanță și a obținut, vreau să lămurim foarte clar, suspendarea aplicării unei hotărâri de Consiliu Local, care nu are niciun fel de legătură cu activitatea pe care Veolia Energie o face în momentul acesta. Deci ploieștenii nu au nici cea mai mică temere că nu va fi apă caldă și căldură”, a susținut Andrei Volosevici, primarul municipiului Ploiești, menționând că „procedura de suspendare este una, judecarea pe fond nu există”.

„Nicio instanță de judecată nu a decis dacă variantele noastre de lucru sunt corect justificate sau nu. Evident lucrul ăsta ține de mai multe instituții pentru că am obținut avize de peste tot”, a susținut primarul municipiului.

Edilul municipiului a mai precizat că „ploieștenii vor plăti aceeași sumă, pentru că subvenția rămâne indiferent de prețul de producție”. 

Back To Top