marcaje rutiere ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Primăria Ploiești a semnat acordul-cadru și contractul subsecvent pentru realizarea de marcaje rutiere, la nivelul municipiului.
  • Valoarea contractului subsecvent este de 953.000 de lei, inclusiv TVA.
  • Primele lucrări vor fi efectuate în zona bisericilor.

La Ploiești a fost semnat, astăzi, acordul - cadru pentru contractul “Lucrări de execuție marcaje rutiere în municipiul Ploiești”. Acesta a fost încheiat cu S.C. Compania MIRA International S.R.L. și are o valabilitate de 3 ani.

“Tot în cursul acestei zile a fost semnat și contractul subsecvent, încheiat în baza acordului - cadru menționat. Contractul este valabil până la 01.11.2022, iar valoarea acestuia este de 953.011,50 lei cu TVA”, a informat Primăria Ploiești.

VEZI ȘI: Străzile unde vor fi refăcute marcaje rutiere în Ploiești

Conducerea administrației locale a cerut “demararea lucrărilor pentru efectuarea marcajelor rutiere, la nivelul trecerilor de pietoni situate în zona adiacentă a bisericilor din oraș, pentru a se asigura, astfel, condițiile de siguranță rutieră pentru pietoni, în perioada sărbătorilor pascale din această lună”, mai menționează sursa citată.

În luna februarie, Primăria Ploiești a lansat licitația pentru execuția de marcaje rutiere, anunțând că valoarea maximă a acordului cadru este de 5.037.000 de lei, exclusiv TVA, iar valoarea unui contract subsecvent poate fi cuprinsă între 452.780 și 2.819.300 de lei, exclusiv TVA.

Back To Top