Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • Pentru evitarea incidentelor, Servicii Gospodărire Urbană (SGU) a anunțat că, în perioada Sărbătorilor de Paști, accesul autoturismelor este interzis în incinta cimitirului Mihai Bravu.
  • SGU a lansat un apel către cetățeni să respecte indicațiile personalului societății pentru asigurarea accesului într-un mod civilizat în incinta cimitirului.

În vederea evitării incidentelor în incinta cimitirului Mihai Bravu, în perioada Sărbătorilor Pascale - cu precădere în noaptea Învierii, SGU a lansat  un „apel la înțelegere din partea conducătorilor de autoturisme, în sensul deplasării, fără acestea din urmă, la biserica din incinta cimitirului”.

„Rugăm cetățenii să respecte indicațiile personalului societății, care se ocupă cu asigurarea pazei în incinta tuturor cimitirelor pentru asigurarea accesului, în mod civilizat, pe aleile acestora.

În același timp, reamintim ploieștenilor faptul că, nu putem avea un oraș curat și civilizat fără aportul lor la acest demers. Astfel, îndemnăm cetățenii să depoziteze gunoiul în recipientele destinate acestui scop, amplasate atât în cimitirele municipiului cât și în parcurile și grădinile publice administrate de societatea noastră”, se arată în comunicatul emis de SGU Ploiești.

Back To Top