Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

andrei turcanu cj Prahova
Categorie: Administraţie
  • Consiliul Județean Prahova a adoptat, în ședința extraordinară de îndată care a avut loc miercuri după-amiază, și o hotărâre privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al lui Andrei Cosmin Țurcanu.
  • Demisia acestuia a fost înregistrată acum o săptămână.

Andrei Țurcanu, membru din partea PSD în CJ Prahova, și-a dat demisia pe 16 iunie. 

"În conformitate cu prevederile art. 204, alin (2) lit. a din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, consilierii județeni pot demisiona, anunțând în scris președintele consiliului județean sau secretarul general al județului. Domnul Țurcanu Andrei Cosmin, prin demisia înregistrată la Consiliul Județean Prahova la nr. 13836/16.06.2022, a demisionat din funcția de consilier județean", scrie în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre prin care aleșii județeni au constatat încetarea de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al lui Andrei Cosmin Țucanu și declararea vacantării locului de consilier județean respectiv.

Fost consilier la Primăria Ploieşti şi Consiliul Judeţean Prahova, Andrei Țurcanu a ocupat și funcția de director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, în perioada august 2017 - februarie 2020.

VEZI ȘI: Scandal la CJ Prahova. PSD contestă modul în care s-au împărțit banii între localități și anunță excluderi din partid

 

 

Back To Top