Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nocturnă ilie oană
Categorie: Administraţie
  • Proiectul privind reabilitarea instalației de iluminat în nocturnă de la stadionul “Ilie Oană” a fost adoptat de Consiliul Local Ploiești.
  • Documentația realizată arată că această soluție este potrivită pentru rezolvarea problemelor, după ce a fost analizată și varianta efectuării unor reparații la actuala instalație.

Documentația Tehnică de Avizare a Lucrărilor de Intervenție privind instalația de nocturnă arată că lucrările ar trebui să dureze 11 luni și să coste aproximativ 2,7 milioane de lei, fără TVA. Ele vor presupune înlocuirea instalației actuale cu una nouă și care să respecte cerințele FRF și UEFA. Prin același proiect s-ar asigura alimentarea instalației de iluminat prin două tablouri electrice dotate cu echipament modern.

VEZI ȘI: Datoria de 200.000 acumulată de ACS Petrolul 52 trebuie plătită până în septembrie

CSM Ploiești anunța, în luna martie, că „în urma unei discuţii pe care primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a avut-o cu preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, în vederea menţinerii arenei la standarde ridicate, s-a convenit asupra semnării unui protocol prin care se va realiza înlocuirea instalaţiei de nocturnă cu una performantă, adaptată noilor tehnologii led folosite în domeniu”.

Stadionul “Ilie Oană” are acreditare de categoria UEFA 4 şi va putea găzdui în continuare inclusiv meciuri internaţionale organizate sub egida Federaţiei Române de Fotbal sau a UEFA.

VEZI ȘI: Protocol între CJ Prahova și Primăria Ploiești, pentru înlocuirea instalației de nocturnă de pe “Ilie Oană”

Foto: gsp.ro

Back To Top