Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

stadion ilie oana datoria acs petrolul ploiesti
Categorie: Administraţie
  • Aleșii locali ploieșteni au fost de acord cu eșalonarea datoriei acumulate de ACS Petrolul 52 către Clubul Sportiv Municipal.
  • Suma, care a ajuns la peste 200.000 de lei, ar urma să fie plătită în trei rate, până cel târziu în septembrie.

Datoria acumulată de ACS Petrolul 52, către CSM ploiești, reprezintă „plăți restante până la data de 31 mai 2022 și majorări aferente calculate până la data de 20 aprilie 2022, provenite din închirierea Stadionului Ilie Oană pentru disputarea meciurilor considerate pe teren propriu și pentru antrenamente, precum și din închirierea de spații pentru organizarea conferințelor de presă, sediu administrativ și magazin de prezentare, de către Asociația Club Sportiv Petrolul 52”, după cum se arată în documentele prezentate în Consiliul Local.

Hotărârea adoptată de aleșii locali stipulează că “eșalonarea se acordă pe o perioadă de trei luni, în trei rate, astfel: prima rată în sumă de 100.000 lei, a doua rată în sumă de 53.720 lei și ultima în sumă de 53.720,29 lei, începând cu luna iulie 2022 până în luna septembrie 2022”.

Directorul CSM Ploiești, Donald Constantin, a precizat că, în cazul în care acest grafic nu va fi respectat, se va încerca recuperarea banilor în instanță.

VEZI ȘI: FC Petrolul pune în vânzare, de luni, abonamentele pentru noul sezon. Prețurile anunțate de club

 

Back To Top